Balul Rotary 2013

Traditionalul bal de caritate organizat de Clubul Rotary „Danubius” Giurgiu a adunat vineri seara in salonul Restaurantului „Perla” peste 200 de persoane care s-au alaturat proiectului demarat de membrii activi ai acestui club, respectiv amenajarea unei fantini la Balanoaia, dupa modelul celei de la Daia.
La eveniment a participat “elita” societatii din judetul Giurgiu si nu numai. A fost o seara de tinuta, speciala, in care buna dispozitie, prietenia si generozitatea s-au reintalnit sub generoasa deviza a rotarienilor.
La fel ca in anii precedenti, au fost scoase la licitatie diferite obiecte si lucrari de arta si nu numai.
Donatiile facute in schimbul obiectelor licitate au fost cu atat mai mari cu cat fiecare, dintre cei care au participat la licitatie, nu s-a lasat batut. Un volum editat la Paris in 1867 (cu suma de plecare 200 de lei), despre istoria moderna si universala a Frantei, a lansat o mare concurenta. Astfel, doi dintre invitati, Vera Nicolae, patroana grupului de firme Nova Force si Razvan Lungu, patronul firmei Label Print, au declansat o “lupta” apriga pentru carte, in care, la final, a avut de castigat cea care a oferit suma de 2.600 lei, respectiv Vera Nicolae.
In urma licitatiei Rotary „Danubius” Giurgiu, s-au strans in jur de 500 de milioane de lei vechi, din care 270 de milioane in urma licitatiei, 70 de milioane de la tombola si restul din sponsorizari.
Balul de caritate organizat de Rotary Club  „Danubius” Giurgiu” a devenit cel mai important eveniment caritabil anual din muncipiul resedinta de judet.
Generozitatea participantilor la acest eveniment permite ca in fiecare an fondurile stranse sa serveasca unei cauze nobile.


Ana Maria Petre si Fredi Camacho, show garantat
Petrecerea rotarienilor a fost “garantata” prin prezenta Anei Maria Petre si a lui Fredi Camacho (cine nu i-a vazut la emisiunea „Petrecem ca lumea” de la Antena 1!), renumiti pentru show-ul pe care il fac la evenimentele la care sunt invitati. Ana Maria a si prezentat insa ei au cantat in reprize si au fost apreciati prin aplauze prelungite de invitati, la fel cum s-a intamplat si in cazul dansatorilor Maria Goslan si Antonio Stan, campioni nationali la dans sportiv.
Spectacolul a fost condimentat si de doua soliste: Mihaela Coman, interpreta de muzica populara, care face parte din Taraful „Lautarii Bucurestilor” si Valentina Nut, interpreta de muzica usoara.