Inaugurare Fantana Daia

Marti, 18 iulie 2013, la Daia a fost taiata panglica la noua amenajare a izvorului aflat la intersectia soselelor Bucuresti si Oltenita.


O slujba religioasa a deschis manifestarea la care au participat membri ai Clubului Rotary din Giurgiu,printre care s-au aflat primarul Nicolae Barbu, viceprimarul Alexandru Vladu, notarul Victor Ciobanu, George Csender, Liviu Ionescu, Marian Pana, Marian Mihalcea dar si oficiali ai judetului in frunte cu prefectul Carmen Nina Crisu; Mihai Ionescu, secretarul Districtului 2241 al rotarienilor din Romania si Republica Moldova a fost si el prezent la evenimentul de azi.
Amenajarea de la Daia a fost facuta la initiativa presedintelui Clubului Rotary Danubius Giurgiu, dr. Ladislau Pick, din sumele colectate de la toti colegii de club.
Constructia este una deosebita, utila atat pentru oameni dar si pentru animalele insetate care pasc in zona, ea avand o amenajare speciala pentru acestea; tot ansamblul este luminat cu energie obtinuta de la panourile fotovoltaice cu care a fost dotat. Toata amenajarea s-a ridicat la aproape 100.000 de lei.
Dupa ce au verificat calitatile apei din fantana inaugurata azi cei prezenti au ciocnit si o cupa de sampanie frapata unde altundeva decat in apa rece a izvorului “cinstit”.